Du är här: Hem

Välkommen till Eslövs Scoutkårs hemsida!

Vi gör unga redo för livet, genom att arbeta i små grupper, patruller, där alla får synas och vara delaktiga. I patrullerna lär sig scouterna att samarbeta, leda andra och att visa hänsyn. Vi lär oss genom att göra och våga misslyckas och prova igen. Vi försöker vara utomhus så mycket som möjligt. Naturen erbjuder fantastiska upplevelser och skapar utmaningar för patrullens samarbetsförmåga.

Välkomna till Eslövs Scoutkår och familjescouting

Är du nyfiken på scouting och har ett stort intresse för naturen? Under hösten 2013 träffas vi fyra lördagsförmiddagar, då vi tillsammans i Hundramannaskogen vid vattentornet i Eslöv kommer upptäcka stort och smått. Ta på kläder efter väder eftersom aktiviteterna är utomhus.

Aktiviteterna kommer att rikta sig till barn i åldrarna 4-7 år med familj då verksamheten bygger på att förälder/annan vuxen är med under träffarna. Varje tillfälle avslutas med gemensam lunch som Eslövs Scoutkår ordnar. Meddela gärna eventuella allergier eller annat som bör kännas till.

Kostnaden beräknas på terminsavgift samt medlemsavgift och sammanlagt blir det 304 kr för varje barn. Första scoutäventyret sker den 5 oktober kl 10-13. Där informeras också om de resterande tre förmiddagarna i höst. Under första träffen får varje barn fylla i ansökan för medlemsregistrering i Svenska Scoutförbundet som vi sedan skickar in. En faktura på hela kostnaden kommer sedan skickas hem till varje registrerad medlem.

Vi ser med glädje fram emot att utforska Hundramannaskogen tillsammans med er och samtidigt ta lärdom av vår natur. Välkomna!

Sanna, Caroline, Carina och Sofie.

För vidare information och anmälan, ta kontakt med Sanna, sannaroth@hotmail.com eller 0739-929804.